Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Červnové Druhé úterý

Jen třešně jako součást věcných cen namísto tradičních cukrovinek dávaly tušit, že se koná červnový turnaj Druhé úterý, poslední před prázdninovou přestávkou. Celková účast 46 dětí totiž vůbec nenaznačovala tomu, že se blíží prázdniny anebo že by se práce s dětmi v šachových kroužcích před létem blížila ke klidu.

 

A turnaji   se žádné velké překvapení nekonala. Nejdřív se vyautoval Jirka Suchomel pozdním příchodem o dvě minuty, takže musel hrát až od druhého kola, další bod pak ztratil s boskovickým Dvořáčkem – a bylo po nadějích na medaili. Ostatní favorité se však bez problémů prosadili a přispěli tak k tomu, že medailová místa patřila pouze zástupcům pořadatelského oddílu. Na medailových příčkách se seřadili v pořadí Benedikt Hofírek, Filip Svoboda a Vojtěch Jurásek. Poslední dva dokonce dosáhli na finanční prémii 150,- Kč za třetí medailové umístění, takže radost byla převeliká.

 

B turnaj vyhrál zástupce brněnské ZŠ Gajdošova Martin Štěrba. Ziskem pěti bodů z pěti možných se stal vítězem naprosto bez problému, a příští poprázdninové Druhé úterý už bude muset hrát v A turnaji.

přidal Miroslav Hurta dne 11.06.2010 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009