Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Mikulášský turnaj na Dornychu vyhrál Dvořák

Další Mikulášský turnaj proběhl v sobotu 3. prosince v CVČ Junior na brněnském Dornychu. Domeček má příznivou polohu, nachází se hned za hlavním vlakovým nádražím, takže ho nemusí nikdo dlouho hledat. Pořadatelé na startu přivítali rovných třicet dětí. Vítězem turnaje se stal Adam Dvořák z Lokomotivy Brno - o jeho vítězství rozhodla v předposledním kole výhra nad oddílovým kolegou a druhým v celkovém pořadí Eduardem Medunou. Na třetím místě skončil Radek Zeman z Durasu Brno.

Tak jako na většině dětských turnajů se vyhlašovaly zvlášť kategorie mladších a starších žáků. Důvodem bývá hlavně to, aby - když všichni hrají jeden turnaj - se i mladší děti dostaly k pěkným cenám. Někdy si však člověk klade otázku, zda je to vůbec potřeba, když konkrétně na tomto turnaji mladší věková kategorie kategorii mladší zcela převálcovala. Posuďte sami:

Vítězové mladší kategorie Adam Dvořák (1. místo v celkovém pořadí), Radek Zeman (3. místo v celkovém pořadí), Benedikt Hofírek (4. místo v celkovém pořadí).

Vítězové starší kategorie: Eduard Meduna (2. místo v celkovém pořadí), Ondřej Zámečník (7. místo v celkovém pořadí), Mark Karpilovský (8. místo v celkovém pořadí).

V málokterém sportu se může stát, aby kluk o pět let mladší se umístil lépe než jeho starší kamarád. To by se jistě bralo jako rarita. V naší královské hře však takovéto případy rozhodě výjimkou nejsou.

Podrobné výsledky turnaje můžete nalézt zde

přidal Miroslav Hurta dne 06.12.2009 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009