Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

2x extraligový, 1x machrovský on-line právě dnes!

"Historická" událost dnes obohatí šachovou nabídku na síti sítí - poprvé se poline on-line z naší nejvyšší soutěže hned ze dvou zápasů! Od 10:00 si můžete své internetové linky napojit na zápasy uchazečů o extraligové medaile Novoborský ŠK - Geofin OstravaZikuda Turnov - BŠS Frýdek-Místek - tedy "papírově" prvního s šestým a čtvrtého s pátým. Už to vypadá, že "Ještě tato generace bude žít v éře kompletních on-line přenosů!", abychom parafrázovali známý výrok Antonína Novotného.

Hledat výsledky můžete kliknutím na logo, k přenosům se nejlépe dostanete na stránkách novoborských a frýdecko-místeckých. Klub z Turnova není kromě extraligy na šachové mapě příliš znát (kdysi v předběžném rozpisu soutěží nejmenovaný zodpovědný člen STK lehce překřtil stavební firmu Zikuda, takže v tabulce oprávněných účastníků se skvělo "Záluda Turnov"), ale co jsou to šachy v Turnově - přesněji na Gymnáziu Turnov - dobře vědí. Jan Kalendovský nám zaslal odkaz na nejlepší tablo českého internetu 2007, jehož zhlédnutí stojí skutečně za to.

Aby toho nebylo málo, od 13:00 startuje on-line přenos závěrečného klání Czech Coal Sněženek a Machrů z Křišťálového Paláce (tedy z Hotelu Cristal Palace) v Mariánských Lázních. V pátečním předposledním kole Machři požali Sněženky kombajnem a po masakru 3,5:0,5 jsou už jasnými vítězi. Na kanára 4:0 a závěrečnou plichtu 16:16 se zdecimované Sněženky jen těžko zmůžou.

K útoku Machrů včera zavelel Vlastimil Hort. V souboji nejlepších hráčů svých týmů nedal šanci Viktorii Cmilyte a o jeho odhodlání napovídá už foto po úvodním tahu. "Nebyla by remiska?" jakoby říkal tichý hlásek jeho soupeřky. "Vyloučeno! Dnes chci hrát až do konce a vzal jsem si i pohodlné a slušivé opěrky na lokty..."

Kromě veleakcí on-liny postupně pronikají i do menších turnájků - už po několikáté budou k dispozici příští sobotu on-line partie (a snad i výsledky) z Vánočního turnaje žáků do 15 let v Břeclavi (jak se můžete přesvědčit u loňského turnaje, propozice naleznete zde).

přidal David Ciprys dne 06.12.2008 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009