Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Druhé úterý vyhrál opět Hošek

Za řízení Ladislava Palovského a za organizační pomoci pánů Vachka, Točeva a Hafroviče zasedlo v brněnském Bobycentru ke svému pravidelnému pětikolovému švýcaru Druhé úterý 41 dětí. Překvapení se nekonalo - již poněkolikáté turnaj vyhrál první nasazený hráč Martin Hošek z Lokomotiva Brno, která ostatně ovládla všechna medailové příčky v A i v B turnaji. Stříbrnou medaili si orváží Radek Přibyl a na třetí místě se poněkud překvapivě objevil teprve desetiletý Jiří Suchomel, zatímco jeho hlavní konkurent z Durasu Brno Tomáš Weber kvůli horšímu púomocnému hodnocení získal nepopulární "bramborovou " medaili.

V B turnaji začátečníků mile překvapil svým prvenstvím teprve osmiletý Robert Liška, odchovanec rajhradské líhně Lokomotivy Brno. Robert navštěvuje šachový kroužek jenom tři měsíce, o to je jeho prvenství překvapivější. Kompletní výsledkový servis najdete na webových stránkách Lokomotivy Brno

přidal Miroslav Hurta dne 11.01.2008 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009