Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

V Brně začal Olexův memoriál

Včera v brněnském Bobycentru začal prvním kolem tradiční Olexův memoriál. Pořadatelé přivítali na startu pouhých 45 hráčů, a tak – ač neradi, ale v souladu s propozicemi – museli přistoupit ke krácení cenového fondu v A turnaji. Oproti loňsku je něco slabší i účast mládeže, ale věříme, že hlavně mladé naděje z listiny talentů se v turnaji neztratí.

 

            První kolo nepřineslo až na výjimky žádné nečekané výsledky. V A turnaji je hlavním favoritem již několikanásobný vítěz turnaje Karel Malinovský. On i všichni výše nasazení hráči si se svými soupeři poradili, jedinou výjimkou jsou remízy Jana Uhmanna s Petrem Pokorným a Michala Kaloda s Josefem Spodným a výhra Karla Glacnera nad Martinem Dvořákem.

           

            V B turnaji je velkou senzací výhra Pavla Hály nad zkušeným Petrem Vavrouškem. Velké problémy měl i Jan Mazanec, aby z převahy nad Jiřím Pitěm vydoloval kýžený bod.

 

            Dnes je na programu dvoukolo. Rozlosování, výsledky, partie i pořadí jsou každý večer uveřejňovány na webových stránkách Šachového klubu Lokomotiva Brno.

 

Výsledky turnaje A můžete sledovat i zde a výsledky turnaje B zde.

přidal Miroslav Hurta dne 26.12.2007 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009