Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Mistrovství Orla vyhrál Vavruška ze Starého Města

Již tradičně na podzim 2007 se v Moutnicích koná každoroční mistrovství Orla v šachu. Místní orlovna vypadá moc hezky a každý rok se vylepšuje.

 

 

Kromě prostor pro cvičení najdeme v prvním patře malou expozici historie druhého odboje.

 

Ředitelka turnaje Pavla Vymazalová

 

 

 

dokáže kolem sebe shromáždit hladce fungující tým pořadatelů. Z místní jednoty se taktéž mistrovství zúčastnilo deset hráčů - potěšitelná byla hlavně účast dívek (a pak že na vesnici zájem dětí o šachy není). Zcela po zásluze pak domácím připadlo prvenství jak v kategorii žákyň, tak v kategorii žen.

 

Skladba startovního pole čítajícího 45 hráčů byla velmi různorodá - od naprostých amatérů až po silné výkonnostní hráče, mezi kterými se pak rozhořel napínavý boj o medaile. Vítěz turnaje Antonín Vavruška (Orel Staré Město)

 

 

sehrál turnaj ve velmi dobré formě - svého krále musel před ním sklonit i hlavní favorit turnaje domácí Bronislav Vymazal, na kterého pak připadla stříbrná medaile. Třetí příčku obsadil nejvzdálenější účastník mistrovství - Tomáš Brouček z Orla Turnov.

 

Mezi dospělými zle řádili i talentovaní žáci Karel Svoboda (Orel Moutnice) a Petr Bílek (Orel Veselí nad Moravou). Jejich vzájemná partie v posledním kole vyzněla ve prospěch domácího Svobody, který se tak mohl radovat z prvenství v kategorii žáků.

 

Podrobné výsledky z akce najdete na adrese Chess-results.

přidal Miroslav Hurta dne 09.12.2007 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009