Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Dobré ráno z Brna vám přeje Pavel Blatný...

Tak nějak možná začne ve čtvrtek 11. ledna vysílání pravidelného pořadu Dobré ráno z Moravy a Slezska, který běží na Moravě v premiéře na ČT 1 od 6:00 do 8:30 a celostátně v repríze na ČT 2 od 9:00 do 11:25.

 

 

Každý den je Dobré ráno během dvou a půl hodin živého vysílání laděno do jednoho tématu, kterému jsou věnovány besedy s odborníky, reportáže a ankety.

 

Hlavním tématem bude tentokrát královská hra a průvodcem nám bude čtyřnásobný mistr republiky, velmistr Pavel Blatný. V samostatných vstupech bychom měli vidět i Františka Blatného, Petra Buchníčka nebo Jana Kalendovského.

 

 

Pavel Blatný patří k lidem s nejširším rozhledem o (nejen) šachovém dění u nás i v zahraničí, je dostatečně komunikativní, pro televizi téměř ideální šachový komentátor. Nakonec zkuste ve čtvrtek posoudit sami.

 

Naposledy se podařilo naplnit tento dlouhý program šachem v době konání únorového MČR mužů v Brně a jak je vidět, nemusí to být naposledy. Záležet bude i na ohlasech diváků.

přidal David Ciprys dne 05.01.2007 | sekce: Zajímavosti


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009