Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Rekordní počet účastníků okresního přeboru škol na Znojemsku

Že se po dlouhých letech půstu začíná na Znojemsku v práci s mládeží blýskat na lepší časy, svědčí i následující zpráva Radka Skoumala o rekordním počtu 22 družstev v okresním přeboru škol. To je na Znojemsko něco nevídaného. Viz text pana Skoumala:

4. 12. 2018 uspořádal šachový klub SK GPOA Znojmo ve spolupráci s OŠS Znojmo za podpory školy GPOA jmenovitě pana ředitele školy Dr. Gretze a paní profesorky Paulenkové okresní kolo přeboru škol v šachu.

Utkání se zúčastnilo rekordních 22 týmů! nejpočetnější byla kategorie "B" - druhý stupeň ZŠ (13 týmů), v kategorii "A" - první stupeň 4 družstva a v kategorii "C" - střední školy soutěžilo pět týmů.

Vítězem v kategorii středních škol se stal tým Gymnázia Dr. Polesného Znojmo vedený kapitánem Radkem Nekvasilem. V B- kategorii zvítězil tým GPOA na čele s Pavlem Jordánem a v kategorii mladších žáků zlato vybojovalo družstvo " Bílí Jezdci" ze ZŠ Pražská Znojmo, kteří se utkali o zlato při rovnosti bodů a pomocných hodnocení s týmem z Tasovic. O vítězi rozhodl duel kapitánů -nováčka našeho klubu Filipa Čtveráčka a tasovického žáka Petra Němce. Filip Petra v duelu nakonec udolal a rozhodl tak o celkovém pořadí v kategorii mladších žáků.

Vítězná družstva obdržela medaile a diplomy a mohou si nárokovat postup do krajského kola v Břeclavi, které se uskuteční v lednu 2019.

Výsledky bajdete na stránkách chess-results:

střední školy

II. stupeň ZŠ

I. stupeň

Zpráva o turnaji bude zveřejněna na webu šachového svazu a v regionálních médiích, fotografie budou rovněž zveřejněny a rozeslány.

Děkujeme všem dětem a juniorům za účast!

Radek Skoumal za organizační tým

přidal Miroslav Hurta dne 04.12.2018 | sekce: Soutěže mládeže


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009