Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Jan Kalendovský slaví 70. narozeniny

Šachový historik a novinář a spisovatel tlustých šachových knih i tenkých brožur a vedoucí šachových hlídek v celé řadě novin a časopisů a sběratel šachových reálií a majitel největší soukromé šachové knihovny a archívu v ČR a někdejší ligový hráč mistrovské třídy a rozhodčí blicáků i soutěží nevidomých a předseda republikové trenérské rady a člen výboru republikového svazu et cetera et cetera Jan Kalendovský dnes slaví narozeniny – takovými slovy začal před pěti lety na tomto webu své blahopřání kdysi hojný přispěvatel David Ciprys.

Uběhlo pět let – mnohé se změnilo a narozeninové výročí se zakulatilo, ale že přes svůj věk jde pan Kalendovský stále s dobou, dokazuje i jeho stránka na facebooku, kterou můžete navštívit na odkazu zde.

Budiž též řečeno, že krásný článek pana Ciprys s jeho množstvím fotografií překonat nedokážeme, a proto budiž připojen na tento článek alespoň odkaz.

Panu Kalendovskému přejeme hodně štěstí, zdraví a stálé potěšení ze šachové hry.

přidal Miroslav Hurta dne 20.08.2017 | sekce: Zajímavosti


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009