Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

5.Kyjovský koník s rekordní účastí

Kyjovští šachisté pořádají každoročně ve sváteční den 8.května rapid turnaj pro děti do 15 let. Loni se v termínu přihlásilo do turnaje 46 hráčů. Čímž byla kapacita hracího sálu naplněna. Proto kyjovští zajistili letos větší hrací prostory avšak situace se opakovala. V termínu se na turnaj přihlásilo 72 hráčů čímž se naplnila kapacita letošního hracího sálu. Z přihlášených se nakonec dostavilo 68 hráčů, kteří sehráli 7 kolový turnaj 2x15 minut.

Vítězem turnaje s nekompromisním skóre 7/7 se stal David Barák z Š.K.Duras Brno, který byl zároveň nejlepším chlapcem do 15 let. Nejlepší dívkou byla Marie Vavřínková z ŠK Lokomotiva Brno, nejlepším chlapcem do 8 let Richard Svoboda z DDM Strážnice, nejlepším chlapcem do 10 let byl Tadeáš Hladký z ŠK Lokomotiva Brno, nejlepším chlapcem do 12 let  Lukáš Vojtěch Londin z Kvasaco Vacenovice. Nejmladším účastníkem turnaje pak byl Jakub Fiala ročník 2012 z ŠK Veselí nad Moravou. Pěkných cen se dostalo od sponzora turnaje Wiky hračky každému hráči.

Na stránkách pořadatelů http://sachykyjov.sweb.cz/
jsou ke stažení výsledky turnaje i jednotlivých partií, fotogalerie a v budoucnu po zveřejnění pak videoreportáž.

Pořadatelé děkují všem dětem za krásné sportovní výkony a těší se příští rok na shledanou

přidal Vladimír Jurutka dne 08.05.2017 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009