Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Pozvánka na Pohár Bučovic

Pořadatelé z Klubu šachistů TJ Bučovice srdečně zvou přátele, kolegy na svůj jubilejní ročník víkendového turnaje v rapid šachu. Turnaj má svou tradici od znovuobnovení bučovického Klubu v roce 1985, ale nebyl pořádán pravidelně každý rok. S trochou nadsázky bývá tedy někdy označován jako olympijský. V novém století jej 5x vyhrál Vojtěch Plát, poprvé jako dvanáctiletý, nejhojnější účast 102 hráčů zaznamenala historie v roce 2002.

Na turnaji se schází nad fotografiemi a výsledky také účastníci tradičních šachových dovolených v Itálii a v Tatrách a letos i mládež a vedoucí, kteří absolvovali 30. ročník šachového tábora ve Vřesovicích. Pohostinný bufet bude opět všem zájemcům servírovat v ceně starovného (120 Kč dospělý, 60 Kč důchodci, žáci) domácí gulášek nebo kvalitní párky místního uzenáře, čepované pivo nebo kofola budou za lidových 20 Kč. Trojice vítězů získá nadprůměrný cenový fond ve výši 5000 Kč, oceněni budou nejlepší elisté a věcnými cenami nejméně třetina startovního pole,

Nejjednodušší a nejlevnější doprava z Brna je po zakoupení jízdenky na hlavním brněnském nádraží a nástupu do autobusu náhradní dopravy, který vyjíždí přímo z nástupiště před budovou vlakového nádraží. Turnaj se hraje tradičně v sále Katolického domu, v 1. poschodí, v centru Bučovic, přímo u silnice E50 a kostela.

Propozice najdete v Kalendáři, článek o posledním turnaji najdete zde.

Na viděnou v Bučovicích

přidal Jan Gorčák dne 31.10.2015 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009