Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Z republikového mistrovství dětí do 8 let vezeme dvě medaile!

Druhý květnový víkend se výkvět nejmladšího žákovského šachu sjel do Klatov, aby zde ve dvou turnajích (zvlášť kluci, zvlášť holky) sehrál Mistrovství ČR dětí do 8 let. Klatovští pořadatelé jako vždy udělali vše pro zdárný chod turnaje, a jak se z ohlasů zdá, jejich snaha byla úspěšný. Již tradiční na klatovských turnajích je svolávání účastníků ke každému kolu fanfárami, což akci dodává neopakovatelnou atmosféru.

 

Nás může těšit, že mistrovství potvrdilo velmi dobrou úroveň práce s nejmladšími v našem kraji. Maruška Vavřínková z ŠK Lokomotiva Brno odjíždí z Klatov se zlatou medailí – v turnaji kráčela od vítězství k vítězství a postupně získala takový náskok, že ani první prohra v závěrečném kole již na jejím prvenství nemohlo nic změnit. Výsledkovou listinu najdete zde.

 

V chlapeckém turnaji se ve velice dobrém světle předvedli zástupci Kuřimi. Šimon Tajovský se sedmi body skončil na krásném třetím místě a jen o půl bodu méně měl jeho klubový kolega Adam Boček, jenž tak obsadil místo osmé.

 

Blahopřejeme zástupcům našeho kraje k těmto pěkným výkonům a přejeme mnoho zdaru v dalších soutěžích!

přidal Miroslav Hurta dne 18.05.2015 | sekce: Soutěže mládeže


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009