Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Vánoční poháry pro Ondřeje Stuchlého a Matěje Tajovského

36. ročník Vánočního turnaje v Břeclavi pro děti a mládež do 15 let hraný jako 2. díl seriálu jihomoravského KP mládeže v rapid šachu mírně utrpěl kolizí s reprezentačním utkáním jihomoravského a Olomouckého kraje, ale 108 účastníků zhruba odpovídá loňskému turnaji.

Výsledky Turnaje talentů - starších žáků najdete zde

Výsledky Turnaje naději - mladších žáků najdete zde

Partie z první šachovnice Turnaje talentů si můžete stáhnout zde

Starší kategorii do 15 let vyhrál stoprocentním výsledkem 7/7 Ondřej Stuchlý ze Starého Města (na horním snímku poráží prvního nasazeného Martina Kladňáka z Durasu Brno). Stejně suverénně si počínal v mladším turnaji do 11 let Matěj Tajovský z Kuřimi, který si odvezl dva diplomy za prvenství do 11 i 9 let.

Pro posun obvyklého termínu o jeden týden už nestál v sále tradiční vánoční stromek jako rekvizita z předchozího městského plesu a tak vánočně-mikulášskou atmosféru navodil alespoň pan rozhodčí vypadající s červeně blikajícími rohy opravdu impozantně. Volat tak přísně vypadajícího pána k nějakému sporu si nikdo nedovolil .

Obrovský aplaus pro oba stoprocentní vítěze musí být zákonitě vykompenzován zklamáním těch, na kterých své body získali. Někteří brali maty svému králi s nadhledem,

jiní je hořce oplakali.

Jeden z možných receptů na vítězství: Kdo nejí hranolky není šachista!

Článek v nejbližší době rozšíříme a doplníme, bohdá rychleji než u loňského turnaje, kdy k tomu nedošlo dodnes.  Prozatím jen závěrečná společná fota vítězů, stříbrných a bronzových borců ve všech vyhlášených kategoriích:

přidal David Ciprys dne 21.12.2013 | sekce: Soutěže mládeže


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009