Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

PRIMUS BUČOVICE 2006

Letošního 14. ročníku turnaje v rapid šachu Primus pořádaného na bučovickém gymnáziu se zúčastnilo 78 hráčů z Moravy, východu Čech a Slovenska. V silné konkurenci si nejlépe vedli mladí šachisté. Zvítězil Tamas Petenyi (8 bodů z 9) z Dunajské Stredy, který ani jednou neprohrál a remizoval s druhým a třetím v pořadí.

Druhý Vojtěch Plát ze Starého Města získal o půl bodu méně než vítěz. Třináctiletý Petenyi i dvanáctiletý Plát dosahují na svůj věk vynikajících výsledků a myslím, že nás i v budoucnu mohou mile překvapovat. Na třetím místě se umístil Tomáš Mudra z brněnského Gymnázia Křenová, čtvrtý po prohře s vítězem v posledním kole, skončil Karel Kratochvíl z „Jarošky“ (oba 7 bodů). Na dalších místech se umístili Michal Zeinert z České Třebové, domácí Petr Kunčar a překvapení v pelotonu „dvoutisícovek“ Michal Racek z Kyjova (všichni 6,5 bodu).

Turnaj se hrál zároveň jako přebor jihomoravského kraje v rapid šachu. Nejlepší byla trojice Mudra, Kratochvíl a Kunčar, kteří získali na rok titul Přeborníků Jm kraje. Poděkování si zaslouží nejen sponzoři CK Tiptour Brno, Pivovar Vyškov, ZdeZa Bučovice a AZ Elektro Bučovice, ale také zaměstnanci a studenti Gymnázia Bučovice

Více na stránkách TJ Bučovice

přidal Kuci dne 06.04.2006 | sekce: Soutěže mládeže


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009