Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

V Caorle je ještě několik volných míst

Letní dovolená, prázdniny se šachisty

Naši pořadatelé táborů pro mládež i rekreačních pobytů s šachovým programem pro děti a dospělé nabízejí již poslední  volná místa na svých letošních letních akcích pořádaných v tradičních, prověřených lokalitách.

Hned poslední den školního roku odjíždí z Brna autobus k moři do Itálie na rekreační pobyt organizovaný Brněnskou šachovu školou. Komplexně zabezpečený zájezd umožňuje každému přihlášenému bezstarostně jen s taškou nebo kufrem, svačinou na cestu a pár eury kapesného nastoupit do autobusu. Asi po devíti hodinách jízdy a nočního spánku v autobuse se ráno probouzí na slunné pláži u městečka Caorle. Zde se každý nastěhuje do pohodlného čtyř až pětimístného stanu, který je ideální pro rodinu nebo skupinu přátel, a je vybavený vším potřebným od bílého ložního prádla až po nádobí pro stolování a přípravu jídel. A potom již může vyrazit v plavkách k moři vzdálenému jen několik stovek metrů... Již 14 let jsou vypravovány autobusy pro šachisty a jejich přátele i rodiny: letos v termínech  od  28.6. do 7.7.  a  od  5.7. do 14.7.

První turnus má 33 přihlášených rekreantů a druhý 23 osob. Samozřejmě je také zajištěna chutná strava a nápoje z táborové kuchyně, zkušená zdravotnice.   Pedagogický dozor a šachové tréninky jsou zajištěny pro děti bez doprovodu rodičů ve II. turnusu. Šachový rekreační program představují turnaje v rapid šachu a bleskovkách, simultánky a přátelské partie přes polední siestu a večer. Dále se nabízí pestrá škála výletů do půvabného okolí, jak pěšky, na kole, tak i motovláčkem, autobusem nebo lodí a sportovci si jistě rádi zahrají plážový fotbálek nebo volejbal. Cena je letos stanovena na 6060 Kč. Organizátorem je letos opět Miroslav Hurta: mhurta@volny.cz, tel. 724 314 231.

Účastníci všech akcí jsou automaticky pojištěni. Podrobné propozice, přihlášky i kontakt na organizátory a také hodnocení a fotografie z minulých ročníků najdete také na těchto  webových stránkách .

přidal Miroslav Hurta dne 22.05.2013 | sekce: Zajímavosti


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009