Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Republikovým mistrem Orla v šachu pro rok 2011 Bronislav Vymazal

Tradičně na podzim probíhá v Moutnicích pravidelné republikové Mistrovství Orla v šachu.

Duší celé akce je od prvního ročníku až po ten letošní, který proběhl v sobotu 26. listopadu, ředitelka turnaje Pavla Vymazalová, jež dokáže kolem sebe shromáždit početný a hladce fungující tým pořadatelů. Turnaj měl jako obvykle řádný spád, probíhal v korektní, přátelské a pohodové atmosféře, o čemž mimo jiné svědčí i skutečnost, že námitková komise neměla vůbec žádnou práci.

 

Letošní mistrovství, hrané švýcarským systémem na sedm kol, se hrálo v komorní atmosféře. Skladba startovního pole čítajícího 34 hráčů byla velmi různorodá - od naprostých amatérů až po silné výkonnostní hráče, mezi kterými se pak rozhořel napínavý boj o medaile. Vítěz turnaje domácí Bronislav Vymazal (v šachu ovšem hraje za Duras Brno) byl ve velmi dobré formě a kráčel od vítězství k vítězství. V posledním kole si pak mohl dovolit luxus první remízy, která první místo pojistila. O další medailová umístění však probíhal tuhý boj, který nakonec vyzněl ve prospěch zástupců mladé generace z Orla Veselí nad Moravou – stříbro získal třiadvacetiletý Jan Pištěk a bronz dorostenec Petr Bílek. Jde jistě o pěkný výsledek zástupců veselského šachu.

 

Nejlepším žákem byl vyhlášen Jakub Němec z Orla Kuřim.Podrobné výsledky z akce najdete zde.

přidal Miroslav Hurta dne 30.11.2011 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009