Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Úvodní zpráva JmKPIIA družstev

Již za tři dny vypuknou první boje ve skupinách krajských přeborů družstev. Skupina KP II A družstev, kde mám tu čest několik let působit na postup vedoucího soutěže, je známa svou mimořádnou korektností a bezproblémovostí. Počet a výše udělených pokut se téměř blíží nule a nějaké skandální případy, které by zaplnily různá diskusní fóra některých šachových serverů a končily u disciplinární komise, se nevyskytují.

Tak jako loni není ze soupisek favorit zcela jasný. O postup by měla bojovat družstva Kuřimi B, Vyškova A a Lipovce B. Pohodlný střed tabulky by měl patřit družstvům Makkabi Boskovice a Sokol Rudice, o sestup by podle ratingu měla „soupeřit“ všechna ostatní družstva. I když, kdo ví… Není žádný tajemstvím, že letos se skupiny krajského přeboru II. třídy nepodařilo plně obsadit (z 36 míst je obsazeno pouze 32) a i skupina „C“ se bude hrát jen o jedenácti účastnících, takže by to s potenciální hrozbou sestupu nemuselo být až tak vážné.

Pokud by se soutěžilo v počtu „opísmenkovaných“ hráčů, tak by bezesporu vyhrála družstva ŠK Garde Lipovec B a MKS Vyškov A. Zatímco u Lipovce jde zcela jistě o promyšlenou taktiku (soupeři se na ně těžko budou připravovat, když nikdy nebudou předem vědět, kdo z opísmenkovaných hráčů dostane na dané kolo padáka), u Vyškova jde o úzkou spolupráci s tamějším mládežnickým oddílem Sportovním klubem Vyškov.

Soupisky, podrobnosti o soutěži a za tři dny i první zpravodaj z utkání můžete sledovat na stránkách ŠSČR na odkazu http://db.chess.cz/soutez.php?sid=946

přidal Miroslav Hurta dne 06.10.2011 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009