Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis akce

Volební konference Jihomoravského šachového svazu 2011

Termín: 31.1.2011
Místo konání: Brno, klubovna ŠK Lokomotiva Brno
Propozice: [zip]

Volební konference JmŠS proběhne v pondělí 31. ledna 2011 v klubovně Lokomotivy Brno. Konference je volební a stávající VV JmŠS se obrací na všechny okresní šachové svazy i šachové kluby s výzvou navrhnout své zástupce do nového VV i Revizní komise.

Hlas rozhodující mají na konferenci vždy 3 delegáti z každého OŠS (celkem 21 delegátů), ale jednání je veřejné a všichni příznivci šachu mají možnost diskutovat o výhodách a nevýhodách fungování pod krajským sdružením ČSTV, vhodnosti současného modelu soutěží družstev, příčinách malého zájmu pořadatelů o pořádání krajských soutěží, důvodech koncentrace systematické práce s mládeží do jediného velkého centra v krajském městě, schopnosti okresních svazů řídit činnost na okresech a zajistit kvalitní průběh soutěží družstev, možnostech zkvalitnění webového zpravodajství a vůbec o budoucnosti šachu na jižní Moravě.

Materiály ke konferenci budou průběžně doplňovány, prozatím najdete v příloze (nahoře) pozvánku na konferenci, návrh jednacího a volebního řádu, dále zprávu Komise rozhodčích, Komise mládeže, Sportovně-technické komise, Revizní komise a zprávu hospodáře společně s výsledky hospodaření za rok 2010 a návrhem rozpočtu na rok 2011.

přidal David Ciprys dne 31.10.2010 | sekce: -


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009