Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis akce

Festival Znojemská královna a královnička, Grand Prix ČR v rapidu

Termín: 24.-25.4.2010
Místo konání: Znojmo, areál Louckého kláštera

Už jen dva týdny nás dělí od XXIV. ročníku Znojemské královny a Znojemské královničky - tradičního šachového setkání žen a dívek ve Znojmě spojeného se sedmým turnajem Grand Prix ČR v rapidu a řadou dalších doprovodných akcí.

Na Šachový festival ve Znojmě nás zve tým pořadatelů pod vedením pana Josefa Lahodného:

Počet přihlášených žen a dívek se pomalu a jistě blíží k číslici 24, ale prostory Louckého kláštera jsou připraveny i pro dalších dvacet čtyři i více. Pořadatelé vás opět zvou do Znojma na XXIV. ročník mezinárodního šachového klání žen a dívek Znojemská královna - Mistrovství České republiky žen v rapid šachu a Znojemská královnička.

Obě tradiční akce se pořádají v rámci Mezinárodního šachového festivalu, který se letos koná pod záštitou starosty Města Znojma Ing. Petra Nezvedy a místostarosty Mgr. Mariana Keremidského od  23. do 25.dubna 2010 v Louckém klášteře.

Zahájíme 23. dubna předkolem Grand Prix ČR 2010 v šachu mládeže do 18 let a mladších - 1. až 10. hráč postupují do Grand Prix Znojmo 25. dubna 2010.

V sobotu 24. dubna pak budou zahájeny hlavní turnaje žen a dívek Znojemská královna - Mistrovství ČR v rapid šachu bez omezení věku a výkonnosti, švýcarský systém 2x25 na min. 9 kol a pro dívky do 14-ti let turnaj Znojemská královnička, 2x20 min. 7 kol.

Večer pak tradiční Královský bleskový turnaj s malým občerstvením pro účastnice Znojemské královny a pozvané hosty.

Neděle 25. dubna bude věnována Memoriálu Ing. Jana Turka - rapid turnaji na 7 kol, Přeboru Jihomoravského šachového svazu jednotlivců a Grand Prix ČR 2010 – 7. turnaj v pořadí. Současně se dohrají tři kola Znojemské královny a následovat bude vyhlášení MISS turnaje a přeboru ČR žen. Závěr bude patřit vyhlášení výsledků Grand Prix, podle rozpisu od 14:45.

Další údaje o turnajích naleznete na našich stránkách: www.znojemskakralovna.cz 

Na shledanou v královském městě Znojmě se těší
Šachové sdružení Znojmo a tým pořadatelů.

přidal David Ciprys dne 08.04.2010 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009