Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis akce

Letní šachový tábor Vřesovice

Termín: 10.-24.8.2019
Místo konání: Vřesovice u Kyjova
Propozice: [doc]

Ve dnech 10. – 24. srpna 2019 proběhne na osvědčené stanové základně ve Vřesovicích u Kyjova uprostřed krásné přírody Chřibských lesů 34. ročník letního šachového tábora. Zkušení pořadatelé z Bučovic a Brněnské šachové školy na tábor zvou všechny nadějné a talentované šachisty, ale i ty, kteří se s šachovou hrou teprve seznamují.

Ti, kteří nemohou nebo nechtějí jet na celých 14 dní, se mohou přihlásit na jednotlivé týdny - tedy buď od 10. - 17.8. nebo od 17. - 24.8. Na účastníky tábora čeká bohatý šachový i nešachový program. První týden budou probíhat především šachové tréninky pod vedením zkušených trenérů (WGM Eva Kulovaná, GM Petr Velička, FM Josef Kratochvíl), druhý týden budou moci táborníci aplikovat nabyté znalosti v turnajích o výkonnostní třídy a se zápočtem na LOK.

Kromě šachového programu nebude jako obvykle chybět program nešachový. V rámci celotáborové hry se tentokrát vydáme po stopách slavného cestovatele Marca Pola, takže nás čekají dobrodružství na souši i ve vodě. Samozřejmě nebudou chybět míčové hry, bojovky v lese, noční hra, plavání a plavby na lodičkách, výlety do okolí, táboráky a vše co ke správnému táboru patří. Většina táborníků bydlí ve stanech, mladší a méně otužilé děti mohou bydlet v chatkách. Samozřejmostí je tým zkušených vedoucích a strava jako z domácí kuchyně, která je zajištěna 5x denně.

Pořadatelé stále nabízí volná místa a slevy pro sourozence nebo loňské táborníky. Propozice tábora najdete v příloze a v kalendáři akcí. Více informací poskytne hlavní organizátor Tomáš Matula - e-mail: tomasmatula79@seznam.cz, tel.: 604 275 012.

přidal Vladimíra Šťastná dne 24.04.2019 | sekce: Zajímavosti


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009