Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis akce

Školení trenérů IV. třídy

Termín: 29.1.2016
Místo konání: Vyškov
Propozice: [doc]

Jihomoravský šachový svaz je poměrně agilní (alespoň ve srovnání s jinými krajskými šachovými svazy) v pořádání školení rozhodčích a trenérů. Snad i proto, že o školení je vždy zájem a také proto, že žádná sportovní organizace by neměla zapomínat na svou budoucnost, která mj. spočívá i ve výchově a vzdělávání nastupujících kádrů.


Na žádost především vyškovských šachistů, kteří zajistili již předem dostatek zájemců, je na pololetní prázniny v pátek 29. ledna připraveno v místním hotelu Dukla pro všechny zájemce z řad učitelů i registrovaných členů ŠSČR, seminář učitelů šachu (začátečníků) a současně školení trenérů 4. třídy. Jedná se o jednodenní akci, zaměřenou na nejzákladnější informace, které by měl člověk, jenž chce s mládeží soustavněji pracovat, znát. Akce je vhodná i pro případné dorostence, kteří by rádi svým klubům při výchově mládeže pomohli.


Na rozdíl od učitelů, kteří již požadované vzdělání pro vedení šachových kroužků ve školách mají, musí všichni ostatní zájemci o titul trenéra 4. třídy školení zakončit zkouškou. Vzhledem k obsáhlosti problematiky se zde (na rozdíl třeba od školení rozhodčích) zkoušky nedělají týž den, kdy je školení, ale až po jisté časové lhůtě, aby byl dostatek času školení "zažít" a patřičně se doma připravit.

Případný okruh otázek ve zkušebním testu můžete najít na odkazu zde.

přidal Miroslav Hurta dne 06.01.2016 | sekce: Zajímavosti


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009