Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis akce

Turistický poznávací pobyt v Tatrách se šachovým rekreačním programem

Termín: 27.7.-3.8.2013
Místo konání: Tatranská Lesná, rekreační středisko Detský raj
Propozice: [doc]

Teprve podruhé získali zkušení pořadatelé Brněnské šachové školy ideální termín uprostřed hlavních letních prázdnin pro svůj tradiční vysokohorský rekreační pobyt na škole v přírodě v Tatranské Lesné. Za přijatelnou cenu nabízí všestranně zabezpečený pobyt na velmi atraktivním místě a ještě několik „turistických“ pokojů mají pro případné zájemce k dispozici.

Na akci se pravidelně přihlašují jak rodiny s batolaty, tak i rodiče se staršími dětmi. Nejmenší děti absolvují výlety převážně s maminkami, babičkami v kočárku po pohodlném chodníku, který spojuje Smokovec s Lomnicí nebo v krosně na zádech rodičů po trasách v nejbližším okolí. Školní děti již zvládnou i náročnější  trasy podle zdatnosti a výbavy (doporučujeme alespoň trekinkové pohorky a větrovky). Ani tatranští nováčci a jednotlivci, kteří by se chtěli přihlásit, se nemusí obávat. Na každý den je naplánován hlavní společný výlet, ke kterému se mohou připojit a pochodovat tak dlouho, dokud budou mít dostatek sil a chuti. Zdravé jádro naší skupiny totiž vždy tvoří zdatní zkušení horalé, kteří si troufnou i na túry pro nejnáročnější a nejodvážnější. A podle chuti,  kondice se k nim přidávají i odvážnější méně zkušení turisté. Letos mají vyhlídnutou i „Orlí stezku“ – nejobtížnější turistickou cestu celých Tater. Vycházkovým tempem pak chodí senioři a ti, kteří si nádherné prostředí skutečně pozorně  užívají, fotografují a nebo kochají se.

Všechny tyto kategorie máme opět zastoupeny mezi téměř padesátkou přihlášených zájemců. Šachové doprovodné turnaje letos nabídnou společnost  čtyř hráčů mistrovské třídy, několika prvotřídních šachistů i výkonnostních hráčů, asi pěti pilných šachových žáčků i úplné začátečníky, kteří  šachy zkouší jen občas na našich akcích.

Pro podrobnější informace, novinky, přihlášky si můžete napsat na adresu organizátora - Jana Gorčáka: gorcak.brno@o2active.cz nebo je získáte na telefonu 530 341 613 nebo 723 383 708.

přidal Jan Gorčák dne 12.05.2013 | sekce: Zajímavosti


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009